Relining i storStockholm

Relining / Rörinfodring

Relining, eller ledningsrenovering / rörinfodring som vi gärna vill benämna vår metod, är ett kostnadseffektivt och fullgott komplement till traditionellt stambyte när rörsystemen börjar bli gamla.

Kortfattat innebär relining att man rensar och rengör insidan på de befintliga gamla rören för att få bort rost, avlagringar och annat som samlats i rören över åren. För att sedan med hjälp av tryckluft vränga in ett självbärande flexibelt foderrör, som ”gjuts” på plats inuti de befintliga rören. Med denna produkt och metod, så skapas det ett nytt självbärande rör, som följer det befintliga rörsystemet med dess påkopplingar. Detta innebär minimala ingrepp i fastigheten, samt att man undviker att stänga av avloppen för abonnenter/hyresgäster under en längre period.

Vår slutprodukt dokumenteras och samtliga installationer filmas och överlämnas tillsammans med egenkontroller till beställaren efter utfört arbete. Med denna metod så har det beräknats att rören får en förlängd livslängd på upp till 50-år.

Har du funderingar kring relining/rörinfodring, och undrar om det skulle vara en lämplig metod för din fastighet? Då är du alltid välkommen att höra av dig till oss, så ska vi göra vårt bästa för att hitta en bra lösning som passar just dig.

Vi på Hildebrands Värme & Sanitet har de verktyg och den expertis som krävs för att utföra relining på rör som har en diameter på mellan 70 och 315 millimeter. Själva metoden går bra att använda på allt från rör i större bostadshus och villor till markförlagda VA-rör och industriavlopp. Vi har erfarenhet av att arbeta med allt från mindre privatkunder till större företag inom fastighetsbranschen, bygg -anläggning och industrin.

För frågor eller offert när det gäller stambyten eller relining i Storstockholm, välkommen att kontakta oss på info@hildebrands.nu

Service Entreprenad Relining